A+ A A-

Васкршњи хуманитарни и креативни базар на Звездари

Оцените овај чланак
(1 Глас)

blogotressssНастављајући традицију претпразничног даривања и организовања Васкршњег хуманитарног и креативног базара, Градска општина Звездара и Волонтерски сервис Звездара, са сарадницима (Удружење родитеља МНРО Звездаре, ХХУ "Хлеб живота", Звездарски еколошки центар, Аурора мине и др.), у среду 28.априла на платоу испред Општине од 11 до 13 сати организују излагање креативних предмета и креативне радионице за суграђане свих генерација.

 

У случају кише, манифестациј ће бити одржана испред Београдске академије пословних и уметничких струковних студија, улица Краљице Марије 73.

 

За изложене предмете грађани ће моћи да издвоје новчане донације, као и да учествују у радионицама на којима ће украшавати и бојити празнична јаја (жива и на стиропору), правити празничну декорацију и поклоне. Све што буду украсили/направили на радионицама грађани ће моћи да понесу као поклон учесника манифестације.

 

Остварени приход биће дониран за породице слабијег имовинског статуса са децом.

 

Базар се организује у складу са актуелним епидемилошким мерама.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 26 април 2021 12:27

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани