Кућа Добрих Вести

Login

Хуманитарна помоћ за самохране мајке у Нишу

Оцените овај чланак
(4 гласова)

NBSssssНИШ - Народна банка Србије (НБС) ће данас у сарадњи са хуманитарном организацијом Банка хране Београд, организовати традиционалну акцију прикупљања хране за најугроженије породице из Удружења самохраних мајки у Нишу.

Том приликом запослени у Филијали у Нишу прикупљаће основне животне намирнице и одећу за чланове вишечланих породица узраста од седам до 77 година.

Истог дана представници Народне банке ће посетити просторије Удружења самохраних мајки у Нишу и уручити прикупљену помоћ.

У оквиру сарадње која је започета још 2010. године, ово је трећа акција у којој запослени у Филијали у Нишу прикупљају и донирају помоћ за најугроженије чланове Удружења самохраних мајки у том граду.

Извор: Кућа добрих вести/НБС


Последњи пут измењено уторак, 04 фебруар 2014 11:41
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија