Кућа Добрих Вести

Login

Акција "Женама за децу" на Тргу слободе

Оцените овај чланак
(2 гласова)

zeneeeeeНОВИ САД - Хуманитарна акција "Женама, за децу" организује се поводом 8. марта, а сав приход биће уплаћен у Фонд за лечење деце у иностранству.


Акција обухвата ликовни конкурс, Фестивал поклона и наступ школа на неколико места у граду, од 5. до 8. марта, објавио је портал www.021.rs.


На ликовни конкурс позване су све градске школе, а тема је "Она је заслужила то!". Радови ученика који буду проглашени за најуспешније у четири категорије (од 1. до 4. разреда), биће употребљени за штампање честитки женама поводом 8. марта, Међународног празника жена, а сва градска предузећа позвана су да дају свој допринос куповином ових честитки за своје запослене жене.

 

Прикупљена средства биће уплаћена Фонду за лечење деце од повреда и болести који се не могу успешно лечити у Србији, поручује организатор и носилац пројекта, ОШ "Јован Јовановић Змај" из Сремске Каменице.


Првонаграђени радови у све четири категорије биће од 5. до 8. марта изложени на Тргу слободе, у оквиру Фестивала поклона, где ће бити свечано уручене награде ученицима. На Тргу слободе биће постављен шатор са штандовима на којима ће се продавати цветни аранжмани, накит, вина, чоколаде, слаткиши и разни други поклончићи. Излагачи ће се такође прикључити акцији, те ће уплатити по 1.000 динара у Фонд за лечење.


Трећи део акције - наступ школа биће у централном делу изложбеног простора, а све време трајања фестивала биће изложени ликовни радови ученика.

 

Извор:Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 03 март 2015 21:02
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија