Кућа Добрих Вести

Login

Запослени у Народној банци Србије уређивали имање за особе са хендикепом

Оцените овај чланак
(2 гласова)

radniciiiiiБЕОГРАД - Запослени у Народној банци Србије учествовали су протеклог викенда у волонтерској акцији на имању животне и радне заједнице особа са хендикепом „Оаза“ у Голубинцима.


Тога дана волонтери из Народне банке Србије, заједно са члановима Удружења „Живимо заједно“ за помоћ особама са сметњама у развоју Стари град, радили су на уређењу дворишта и имања заједнице „Оаза“, у којој се чланови Удружења оспособљавају за самостални живот.


Поред радова на имању, запослени у Народној банци Србије су током сусрета и дружења с корисницима „Оазе“ имали прилику да се ближе упознају с начином живота и рада у овој инклузивној заједници и дају свој допринос њиховом осамостаљивању.


После радних активности организована је и аукцијска продаја декоративног црепа који су направили чланови Удружења.


Народна банка Србије ће већ следеће суботе, 23. маја, у едукативном кампу Школе за основно и средње образовање „Милан Петровић“ у Ченеју организовати још једну волонтерску акцију ради инклузије особа са хендикепом и решавања конкретних проблема с којима се те особе суочавају у локалним заједницама.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено среда, 20 мај 2015 22:35
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија