Кућа Добрих Вести

Login

Акција прикупљања новца за инвалидска колица

Оцените овај чланак
(2 гласова)

SkakomobiillllllБЕОГРАД -  Удружење особа са инвалидитетом “Феникс” из Београда организује хуманитарну акцију прикупљања новца за куповину инвалидских колица.

 

Потребна им је новчана донација за куповину помагала за особе са инвалидитетом које користе инвалидска колица за кретање.Ради се о куповини половног Скаломобила справе која омогућава особама са инвалидитетом да се са инвалидским колицима крецу уз и низ степенице.

 

Цена половног Скаломобила је 800 евра.

 

 

Удружење "Феникс" је добровољно, невладино и непрофитно удружење, основано на неодређено време ради остваривања циљева у области промовисања и помоћи особама са инвалидитетом свих категорија.

 

Циљеви Удружења су: унапређивање положаја особа са инвалидитетом подизање свести грађана Србије и упознавање са проблематиком са којом се суочавају особе са инвалидитетом. Да уз помоћ људи добре воље омогући унапређивање друштва и ширење свести о особама са инвалидитетом.У остварењу мисије удружење се руководи разним пројектима предвиђених планом и програмом.

 

Постоји могућност плаћања преко рачуна.

 

Највећи део чланова чине издржавана лица која живе од социјалне помоћи,која је недовољна за подмиривање основних животних потреба.

Било би добро када би смо успели да нађу бар неколико особа које би желеле да учине хумано дело и донирају новац. Тако би успели веома брзо да прикупимо потребан износ.

 

Како је Удружење препуштено само себи ако сте у прилици можете да помогнете у складу са својим могућностима.

Потребни подаци за уплату су:

ПИБ:106642635

МАТИЧНИ БРОЈ:28014996

Број динарског рачуна Про-кредит банка 220-115366-90

За више информација обратите се Удружењу "Феникс", контакт подаци су ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 06 август 2016 19:37
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија