Кућа Добрих Вести

Login

Фудбалски савез Србије подржао акцију Фондације “Магнет за љубав”

Оцените овај чланак
(2 гласова)

magnetljubav565656БЕОГРАД - Фудбалски савез Србије, сходно својој улози, важности, утицају и друштвеној одговорности, укљуцио се у хуману мисију Фондације “Магнет за љубав”.


У промотивном споту, који упућује апел за помоћ и подршку најмлађој и најважнијој популацији, налазе се наши фудбалски интернационалци: Бранислав Ивановић, Немања Матић, Душан Тадић, Александар Коларов, Зоран Тошић и предводник српског тима, селектор репрезентације Славољуб Муслин, објавио је Фудбалски савез Србије.


У Србији се сваке године превремено роди између 6.500 и 8.000 беба.


Због честих здравствених проблема, овим малим пацијентима потребно је хитно лечење.


Нажалост, многи здравствени центри, медју којима је и Институт заздравствену заштиту деце и омладине Војводине у Новом Саду, немају неопходну опрему за дијагностификовање здравствених проблема деце.

 

Фондацију “Магнет за љубав” основале су Компаније МК Груп и TDEServises, а подржали привредни субјекти међу којима и НИС, као и Влада Војводине.


Активности Фондације усмерене су на прикупљање новца за куповину уређаја за магнетну резонанцу (МРИ), првог специјалног инкубатора за МРИдијагностику превремено рођених беба, новорођенчади, деце и омладине,као и додатне опреме за Институт за здравствену заштиту деце и омладине Војводине.


Сопственим примером, и Фудбалски савез Србије позивама све који су умогуцности, да се придруже хуманитарној акцији и донирају новцана средствау складу са могућностима. Сакупљена средства биће употребљена закуповину уређаја за магнетну резонанцу, специјалног инкубатора и додатне опреме.

 

Жиро рачун - АИК Банка А.Д. Београд
Динарски рацун 105-5555511-36
Девизни рачун 105051012005555559

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 23 март 2017 14:37
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија