A+ A A-

Први инклузивни еколошки фестивал за целу породицу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ceppepepepoeeУдружење Чеп за хендикеп, у суботу 23. марта, са почетком у 12 часова, у Београдском маркету (Жоржа Клемансоа 19) организује Први Чеп ФЕСТ – Инклузивни еколошки фестивал за целу породицу.

 

Удружење овај догађај организује уз подршку десетине националних организација особа са инвалидитетом, у сарадњи са Београдским маркетом и бројним компанијама, институцијама, амбасадама и појединцима који су током претходних седам година допринели успешној реализацији филантропско еколошке иницијативе Чеп за хендкеп.

 

Удружење Чеп за хендикеп и десетине националних организација особа са инвалидитетом, у сарадњи са Београдским маркетом и бројним компанијама, инстутуцијама, амбасадама и појединцима који су током претходних седам година допринели успешној реализацији филантропско еколошке иницијативе Чеп за хендкеп, у суботу 23. марта, организује Први Чеп ФЕСТ – Инклузивни еколошки фестивал за целу пороодицу.

 

Ово је први фестивал оваквог типа које организује Удружење са циљем да се на једном од популарних места окупљања Београђана сретну, такмиче и забаве људи којима је потребна помоћ и они који желе да помогну – дакле сви они којима је у срцу филантропија, екологија и активизам по питању подизања свести о инклузији и екологији.

 

Током Чеп феста ће бити организоване активности:

 

ЧЕП ФЕСТ ЕКО ИЗАЗОВ

 

- на улазу за Чеп фест биће постављен пункт на коме ће се од 12-14х мерити и одлагати чепови које посетиоци донесу, а у 15х ће се доделити награде најуспешнијима

 

МИНИ БАЗАР ОРГАНИЗАЦИЈА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

 

ЧЕП ФЕСТ ИГРАОНИЦА

 

- такмичење у рециклирању лименки

- инклузивна еко играоница за децу

- 3Д игра „Рециклажа у шуми"

- дигиталне игрице X/О и меморија

 

ЧЕП ФЕСТ САВЕТОВАЛИШТЕ ЗА ОСОБЕ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

 

У ЗДРАВОМ ТЕЛУ ЗДРАВ ЧЕП ФЕСТ ДУХ

 

-представљање бројних спортско -рекреативних дисциплина за особе са инвалидитетом

 

ДОДЕЛА ЗАХВАЛНИЦА

 

МУЗИЧКИ ПРОГРАМ

 

- хор, плесне групе

 

ЖУРКА

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 01 март 2019 22:51

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани