Кућа Добрих Вести

Login

Представљен "ВИП бич мастерс 2014" у одбојци на песку

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1VIPTURKIBORICICБЕОГРАД - Одбојкашки савез Србије и његов партнер мобилни оператер ВИП представили су Шампионат Србије у одбојци на песку „ВИП бич мастрес 2014“ на веома посећеној конференцији за медије у на сплаву „Плеј“.


- Велико ми је задовољство да најавим лето  у одбојци на песку које ће моћи да виде љубитељи овог спорта у 12 градова Србије, што је рекордан број - рекао је Александар Боричић председник ОС Србије у уводној речи.- Заједно са нашим партнером ВИП мобајлом са којим имамо изузетну сарадњу већ седам година, настојимо да побољшамо квалитет и ове олимпијске дисциплине и мотивишемо младе одбојкаше и одбојкашице  да се изнова доказују на терену.
Дејан Турк, директор ВИП за централну Европу је нагласио да је „ВИП бич матсерс“ највеће и најквалитетније такмичење у одбојци на песку у Србији:
- У одбојци на песку на најлепши начин спојен такмичарски дух и лепота сјајног тимског спорта – додао је Турк.-  Помажемо и ВИП мастер бич школу одбојке на песку коју ће моћи да похађају најмлађи посетиоци свих 12 националних турнира, али и Европског првенства чији ће домаћин бити Нови Сад.
1VIPVANJAGRBICПромотер „ВИП бич мастерс“ националног првенства је прослављени одбојкаш Вања Грбић који је представницима 12 градова уручио сертификате за организаторе. Термини су- 30. мај – 1. јун: Нови Пазар,  6 - 8. јун: Ужице, 13 - 15. јун: Крушевац, 20 - 22. јун: Нови Сад, 27 - 29. јун: Краљево: 1 – 5. јул: ЦЕВ Европско првенство  - мастерс у Новом Саду, 11-13. јул: Бачка Паланка, 25- 27. јул: Бач, 1 – 3. август: Сомбор, 8 – 10. август: Кањижа, 15 – 17. август: Темерин, 22 – 24. август: Балканијада у Београду и 26 – 30 август: Београд – финале националног шампионата на Ади Циганлији.
Високи званичник фирме ЛГ Јан Гонг Ли обратио се великом броју званица и угледних гостију, да би потом представници фирме ЛГ промовисали су  ЛГ Г2 мини смарт телефон који ће од 25. априла премијерно бити доступан у Србији само у оквиру ВИП пост пејд понуде и биће званични телфон овогодишњег „ВИП бич мастреса“. О изузетним карактеристикама овог телефона говорили су Кенет Џи директор пословне јединице компаније ЛГ у Мађарској и Александар Вукосавић менаџер за уређаје и додатну опрему у ВИП мобајлу.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 24 април 2014 20:15
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија