A+ A A-

Сајам женског социјалног предузетништва у Крагујевцу

Оцените овај чланак
(2 гласова)

socijalnopreduzetnostivoКРАГУЈЕВАЦ - Асоцијација пословних жена „Визија“ из Крагујевца организује Конференцију и сајам женског социјалног предузетништва 4 и 5. октобра 2018, који ће се одржати у Хотелу Крагујевац, уз свесрдну подршку Фондације Конрад Аденаур из Београда и Скупштине града Крагујевца.

 

На конференцији ће учествовати, осим женских социјалних предузећа, и представници Министарства за рад и социјална питања, Координационог тела за родну равноправност, Европског покрета у Србији, Фондације Конрад Аденауер, представници Скупштине града Крагујевца и представници социјалних предузећа на нашој територији, и шире.

 

Учествују и представници Центара за социјални рад, чланови општинских већа за социјална питања општина из региона, чланови општинских већа за родну равноправност, чланови општинских већа за привреду, као и представници локалне самоуправе.

 

Конференција ће се одржавати кроз панеле, а дискутоваће се и о Закону о родној равноправности и о Закону о социјалном предузетништву, који су сада у процедури.

 

На Конференцији ће се представити и удружења жена из целе Србије, са примерима добре праксе.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 03 октобар 2018 12:09

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани