Кућа Добрих Вести

Login

Конференција ”Eкономист: Свет у 2019"

Оцените овај чланак
(2 гласова)

SVET”Eкономист: Свет у 2019" конференција Колор Медиа Групе седми пут заредом у Србији и већ је постала препознатљива као догађај који затвара текућу годину закључцима о пословном и политичком амбијенту Србије и отвара питања од значаја за развој земље у наредној години.

 

Конференција “Економист: Свет у 2019” (“The Economist: Svet u 2019”) одржаће се 13 децембра у Дому Народне скупштине Републике Србије у Београду.

 

Као и сваке године окупиће се челни људи Владе Србије, Владе Војводине, амбасадори, економисти и водеће привредници из Србије и региона.

 

Циљ конференције је да се кроз конструктиван дијалог представника Владе Србије, представника привреде, те дипломатског кора, дају мишљења, анализе и осврти на привредни амбијент, инвестициону климу и будуће кораке који чекају Србију на путу ка придруживању ЕУ, спровођењу реформи како законодавства тако и друштва у целини.

 

Кроз панеле, презентације и студије случаја истакнути представници пословне, економске, дипломатске и политичке јавности, обрадиће теме и покушати да одговоре на питања шта нас чека у 2019. када су у питању теме од значаја за политичку и економску ситуацију у Србији, региону и свету.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 10 децембар 2018 15:04

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија