Кућа Добрих Вести

Login

Конференција посвећена социјалним предузећима и стартаповима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

impact201900000У Београду ће се 19. и 20. фебруара одржати конфереренција "Импакт 2019", највећа конференција у централној и југоисточној Европи посвећена инвестицијама за социјално предузећа и стартапове, саопштили су организатори.

 

Конференција се одржава у Комбанк дворани и окупиће бројне стручњаке из региона и света који ће публици представити своје фондове, акцелераторе, иновације и развој у области социјалног предузетништва и стартап индустрије.

 

На конференцији у Београду учествује више од 60 говорника из седамнаест земаља света, а организатори очекују присуство преко 250 учесника.

 

На једном месту ће се наћи инвеститори, корпорације, фондације, стартапови, социјална предузећа, али и удружења са истим циљем, да повећају могуцности и прилике за српске и регионалне стартапове и социјална предузећа да добију инвестицију за свој посао.

 

Међу учесницима конференције су представници Фонда за Јужни Балкан, Европског инвестиционог фонда, Европског фонда за Југоисточну Европу, као и низ појединачних инвеститора и страних инвестиционих фондова – Oltre Venture, MiLa Capital и други.

 

Агенција Бродото и АЦТ Група из Хрватске прву конференцију одржали су прошле године у Загребу, а ове године су решили да светске инвеститоре социјалне економије доведу у Београд.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 13 фебруар 2019 14:22

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија