Кућа Добрих Вести

Login

Пословни форум Србија – Мађарска

Оцените овај чланак
(2 гласова)

mađarskskks454545Делегација мађарских привредника у организацији Привредне коморе Мађарске, Комитета за Западни Балкан која се налази у радној посети Србији посетиће Београд, Крагујевац и Сенту. Тим поводом Привредна комора Србије у уторак 18. јуна са почетком у 14 часова организује Пословни форум Србија – Мађарска.

 

Привредну делегацију из Мађарске чини 16 компанија из различитих сектора: информационо-комуникационих технологија, прехрамбене индустрије, индустрије грађевинског материјала, металског сектора, услуга и др. Списак мађарских компанија са профилима је у прилогу.

 

Уводна обраћања одржаће Јелена Јовановић, директор Сектора за међународне економске односе, ПКС, Атила Галамбош, руководилац Центра за Западни Балкан, Привредна комора Мађарске и Атила Пинтер, амбасадор Мађарске у Републици Србији.

 

Учешће на Пословном форуму је без котизације. Радни језик пленарног дела форума и билатералних Б2Б састанака компанија је енглески, уз напомену да велики број представника мађарских компанија говори и српски језик.

 

Заинтересовани за учешће регистрацију присуства обављају преко линка, најкасније до 17. јуна 2019. године.

 

Извор: Кућа добрих вести/ПКС

 


Последњи пут измењено субота, 15 јун 2019 17:06

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија