Кућа Добрих Вести

Login

Упишите се у ред „Жена змајева“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

cvetyenaymajaУдружење пословних жена Србије је тринаесту годину заредом расписало конкурс за избор најбољих предузетница у Србији – „Цвет успеха за жену змаја“.

 

Ова награда представља јединствени подстицај и афирмацију за пословне жене које се успешно носе са изазовима у предузетништву.

 

Награда ће се доделити у две категорије: за Најевропскију женску фирму и за Најбољи модел запошљавања жена. Удружење пословних жена Србије и ове године задржава праксу да Специјалним признањем награди предузетнице које су се посебно истакле по појединим критеријумима за главне награде и тиме заслужиле да им се за тај аспект пословања ода посебно признање и похвала.

 

Право учешћа на конкурсу имају све пословне жене у Србији које су власнице или имају удела у власништву предузећа, без обзира на врсту делатности.

 

Такође, другу годину заредом ће бити додељено и признање великим компанијама које примењују 5. Принцип Уједињених нација за оснаживање жена и које су пружиле најбољи модел укључивања жена у ланце добављача, у категорији Родно најсензитивнија компанија.

 

Детаљније информације о конкурсу, упутство и рок за пријављивање, као и конкурсна документација, налазе се на њеб сајту Удружења пословних жена Србије www.poslovnezene.org.rs.

 

У претходних дванаест година на овом догађају је промовисано више од 400 жена, њих 124 је добило награде и признања, а четири су истовремене проглашене и Амбасадоркама Европске мреже женског предузетништва.

 

Свечана додела награда одржаће се 6. новембра 2019. године у Опери и театру „Мадленианум“ у Београду.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 16 јун 2019 12:30

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија