Кућа Добрих Вести

Login

Како наћи своје тржиште?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

vorkbenccccccБЕОГРАД – У просторијама „Impact Huba“, сутра са почетком у 18 часов одраже се Workbench на тему „Како пронаћи своје тржиште“.
Workbench je серија панела која се одржава сваке среде, са циљем да се покрене прича и учење о различитим темама значајним за предузетнике.


"Имам супер идеју, сви ће хтети да купе мој производ!" је нешто што већина предузетника прво помисли. У реалности то баш и није тако.


Пронаћи право тржиште није лако, а приступити му на прави начин још је теже. Ове среде ће се пролазити кроз три корака којима сви предузетници почетници могу осигурати да нађу и приступе свом тржишту на прави начин.


У првом кораку присутни ће се упознати с тим ко су заправо купци?


„Желимо знати чиме се баве, шта их мотивише и како доносе одлиуке. Једном кад то дефинишемо, фокусираћемо се на то шта ми радимо за њих? Коју вредност ми то представљамо? Следећи корак ће бити усмерен према проналаску места где можемо да дођемо до својих купаца. Уколико до купаца не можемо доћи све друго опет нема смисла. У задњем кораку ћемо радити на томе на који начин приступити својем тржишту. Кад знамо ко су и где су битно је да дефинишемо како водити комуникацију с њима”, наводи се у званичној најави организатора.


Овај догађај је подржао Швајцарски Предузетнички Програм, пројекат подржан од стране Швајцарске Владе, који обезбеђује подршку организацијама које развијају предузетништво.


АГЕНДА


17:30 - 18:00 Регистрација
18:00 - 19:30 Wоrkbench радионица
19:30 - 20:30 Networking уз пиће


Пријава за догађај је ОВДЕ.


Цена улазнице је 300 динара.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија