Кућа Добрих Вести

Login

Грађани питају Републички фонд за здравствено осигурање

Оцените овај чланак
(3 гласова)

otvorenavrataБЕОГРАД – Републички фонд за здравствено осигурање (РФЗО) омогућио је грађанима да у директној комуникацији са директорима те институције добију одговор на своја питања која се тичу њиховог здравственог осигурања.

Фонд је увео Дан отворених врата на коме ће грађани моћи да изнесу своје проблеме из домена здравственог осигурања.
Директор РФЗО Момчило Бабић позвао је грађане да од сада сваке треће суботе у месецу могу заказати састанак.
Питања се у писаној форми могу послати на адресу РФЗО, улица Јована Мариновића 2, 11.000 Београда мејлом Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , факсом 011 2053 885, СМС поруком на телефон 064 85 22 653, 064 85 22 654, а разговор ће бити заказан са особом која ће најбрже решити или разјаснити проблем осигураника.
Први термин за разговоре је 16. новембар, а следећи 21. децембар, а грађанима ће, зависно од проблема, бити на располагању директор РФЗО, заменик директора, извршни директори, саветници директора, директори сектора, филијала и њихови заменици и помоћници широм Србије.

                                                                                                                  Извор: Кућа добрих вести/РФЗО


Последњи пут измењено уторак, 05 новембар 2013 22:45
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

1 Коментар

  • Maja

    Vec dve godine lecim slabovidnost kod deteta.kupujemo na slibodnoj prodaji flastere za zatvaranje oka koji su jako skupi.zanima me da li potoji neki nacin da se ovi flasteri dobijaju na recept posto su deo redovne terapije.?da li se moze naci neko resenje za ovaj problem roditelja koji decu lece na ovakav nacin?

    Maja понедељак, 25 децембар 2017 09:05 Линк коментара

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија