Кућа Добрих Вести

Login

Почео сајам фармације и медицине EXPO medic

Оцените овај чланак
(3 гласова)

expo12323Сајам фармације и медицине ЕXPO MEDIC, по угледу на светске сајмове здравља, први пут ће се одржати у Београду, у периоду од 15. до 17. октобра 2015. године, у Дому Синдиката.


Организатори су Привредна комора Београда - Групација произвођача, дистрибутера и пружаоца здравствених услуга у области лекова, медицинских средстава и дијететских суплемената, уз подршку Града Београда - Секретаријата за здравство града Београда.


Свечано отварање ЕXPO MEDIC сајма, почело је данас наступом хора Фармацеутског факултета „Расковник“, у четвртак, 15. октобра, у 9:30h, у великој сали Дома Синдиката на првом спрату, наступом хора Фармацеутског факултета „Расковник“.


Представнике министарства Републике Србије, Града Београда, РФЗО-а, АЛИМС-а, комора, групација и свих других надлежних институција из области здравства, удружења пацијената, учеснике, посетиоце сајма и медија поздравили су Миливоје Милетић, председник Привредне коморе Београда, Ференц Вицко, државни секретар Министарства здравља, Андреја Младеновић, заменик градоначелника Београда, Синиша Вучинић, генерални директор "Лабораторије Аквалаб".


Сајам ЕXPO MEDIC има за циљ да представи производе и услуге из области медицине и фармације, кроз организовано излагање представника бројних фармацеутских компанија, здравствених установа, произвођача медицинских средстава, дијететских суплемената, функционалне хране, козметичких препарата као и удружења грађана.


Око 60 домаћих и страних фармацеутских кућа, произвођачи дијететских суплемената, козметичких препарата и функционалне хране представиће своје компаније, производе и услуге.


Слбодан улаз за учеснике семинара и радионица


Током трајања Сајма Еxpo Medic, улаз ће бити слободан за учеснике бројних организованих семинара, бесплатних акредитованих предавања и радионица за здравствене раднике, како би кроз континуиране едукације унапредили своје знање и стекли бодове неопходне за обнову лиценце. Број бодова за обнову лиценце које здравствени радници могу да остваре је 18. Предавања су акредитована од стране Здравственог савета и бесплатна су.


На Сајму Еxpo Medic, кроз организоване бесплатне активности мерења крвног и очног притиска, нивоа шећера у крви и пружањем других здравствених услуга, представиће се бројна удружења пацијената, која својим радом и залагањем доприносе развоју и унапређењу здравства.
Сви суграђани ће моћи да се, током посете сајму, упознају са најновијим достигнућима из области здравства, а у суботу, 17. октобра, од 10 до 18 часова и бесплатно провере своје здравствено стање.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 15 октобар 2015 19:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија