Кућа Добрих Вести

Login

Конференција: Cloud engineering day

Оцените овај чланак
(0 гласова)

cloludsistemmmmmmCloud engineering day, мини-конференција намењена свим инжењерима и инжењеркама који се баве развојем софтвера у “облаку”, са посебним нагласком на Јава језик и екосистем око њега одржаће се у суботу, 11. маја у београдском Стартит Центру.

 

На овом догађају ћете чути неколико прича из праксе од домаћих колега, које се односе на различите аспекте развијања софтвера у данашње време. Међу њима ћемо имати причу из праксе о рушењу зидова између девелопера и опса, приказ пребацивања велике multitenant Јаva апликације на нову базу, причу о кеширању у Јави и још предавања и панела које ћемо додатно најавити.

 

Поред учења и информисања овај догађај је одлична прилика да се упознате и повежете са професионалцима и ентузијастима који се баве Јава технологијама.

 

Конференцију ко-организују Стартит и CallidusCloud, а намењена је Јава програмерима који познају и користе овај језик. Учешће на конференцији је бесплатно, али је пријава обавезна.

 

Више детаља прочитајте ОВДЕ.

 

Извор: Стартит/Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено среда, 17 април 2019 18:09

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија