Кућа Добрих Вести

Login

Предавање: „Заштита деце на интернету“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

decainternetzastitaКоје опасности вребају на друштвеним мрежама? Како децу упозорити на њих? На који начин родитељи могу да контролишу деце?

 

На ова, и многа друга питања одговораће студенти Факултета организационих наука: Вања Николић, Кристина Петровић, Виолета Прошевски и Јован Поповић, на другој радионици „Заштита деце на интернету“, која ће се одржати у Културном центру “Чукарица“ у уторак, 13. априла са почетком у 18 часова.

 

На другој радионици биће речи о веома актуелној теми данас „cyberbullying“. Предавачи ће направити поређење са дискриминацијом и малтретирањем које се дешава у реалном свету и објаснити колики то има утицај на ментално здравље деце. Такође, говориће о популарним „challenge-ima“ на Тик Ток-у и до које границе су деца спремна да иду зарад популарности на интернету.

 

Радионица је интерактивна и посетиоци могу да постављају питања, да поделе своја искуства и мишљења, као и да предложе теме које их занимају.

 

Улаз слободан.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 13 април 2021 11:28

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија