Кућа Добрих Вести

Login

Блогоманија - „Fashion& Beauty“ ове године у Словенији

Оцените овај чланак
(1 Глас)

blosdfddglvanaБЕОГРАД - Након Твитоманије, Блогоманије и Нове Енергије организује се нова регионална конференција „Fashion& Beauty“ Блогоманију која ће се одржати од 8. до 12. јуна у хотелу Хабакук у Мариборском Похорју.


Програм Blogomanija Fashion & Beauty je осмишљен тако да одговори на сва питања оних који желе да успеју у овим индустријама – путем панел расправа, предавања и радионица које ће водити најуспешнији у својим позивима, најавили су организатори.


Очекује се преко 100 излагача који ће излагати у ова четири дана конференције.


Стручњаци дигитала, ПР-а и маркетинга ће приближити могућности online присуства у односу на традиционалне медије.

blogozenske343434

 

Принт, магазини, телевизије и портали су такође део приче. Говориће се о томе колико се ови медији прилагођавају и мењају у дигиталној ери.


Шта осим fashion & beauty сегмента?Свакако фитнес, здрава исхрана, sport fashion, lifestyle, хедонизам и све оне услуге и производи који се пласирају путем интернета.


Поред бројних предавања моћи ћете да присуствујете интерактивним showroomovima, фото радионицама и модним ревијама.


Како организатори објашњавају, када се каже Блогоманија, не мисли се само на блогове. Блог је само један од начина комуникације. Мисли се и на Инстаграм, Youtube, Vine, Snapchat као и остале друштвене мреже које омогућавају милионске бројеве прегледа.


Уз едукативни програм, за све оне жељне провода организатори су осмислили незаборавне журке сваког дана, спортско-рекреативни садржај на самом Похорју и у спа центру, као и мноштво радионица.

zoranahhhhhh

 

Смештај је организован и креће се од 25 евра по дану, што за четири дана колико траје сама конференција износи 100 евра. Са партнерима Тера Травела омогућене су гостима повлашћене цене превоза из Београда, Новог Сада, Загреба и Љубљане, а уколико буде потребе и из Сарајева.


Блогоманија „Fashion& Beauty“ је трећа регионална Блогоманија која ће се од 8. до 12. јуна бавити актуелностима из тренутно најперспективније сфере интернета – fashion, beauty & lifestyle индустрија.


Програм погледајте ОВДЕ.


Све детаљније информације преко сајта blogomanija.net или преко Фејсбук странице или Твитер налога конференције.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 23 мај 2016 19:59
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија