Кућа Добрих Вести

Login

Кућа добрих вести: Вест под редним бројем 10.000

Оцените овај чланак
(4 гласова)

dobrevestikucaaaaaaaaПоштовани читаоци,


Ова добра вест ће Вас обавестити да је 10.000 по реду објављена на нашем порталу.


Поносни смо што смо део стварања једне боље позитивније Србије. Што смо  део оног малог сегмента новинарства које се бори да информације о успешним људима и догађајима допру до Вас, да млади и други талентовани и вредни људи буду на насловним странама новина и ударне вести у медијима, да приче о људима који нису седели и чекали ,,државни посао", већ сами засукали рукаве и своје идеје претворили у свој посао, буду онај трачак који ће пробудити многа успавана светла ,,да свој живот узму у своје руке". 

 

Да ли сте знали да добре вести имају своју кућу?

 

Овим речима је водитељка веома гледане емисије РТС-а ,,Тако стоје ствари" најавила прилог о Кући добрих вести, а када смо почињали, последњих годину и по дана свог живота у великој мери посветила нам је тениска и људска величина Јелена Генчић подржавајући наше добре вести и желећи да заједнички са њеним тениским ђацима покренемо многе акције које би промениле на боље доста тога у многим малим спортовима. На жалост прерано је отишла.


У поплави таблоидног новинарства, политиканства, где су на насловним странама често људи изван закона уместо часних и поштених домаћина и наше талентоване младости, настојимо да најавимо културне, економске, туристичке и друге значајне догађаје, бесплатне радионице, семинаре, едукативне и спортске програме, како би наши читаоци могли на време да се пријаве и учествују у њима. 

 
Значајан сегмент нашег интересовања чине млади, њихови стартапови и пословне идеје, школарци и њихови успеси на такмичењима, омладинско предузетништво, планови за повратак селу и пољопривреди.  Подржавамо и бројне хуманитарне акције и подржавамо инклузију мањинских друштвених група.  Боримо се за друштвено-одговорно новинарство, а у делокругу рада нам је и зелена економија и одржив развој.


Ако сте део ових успешних прича, јавите се. Са задовољством ћемо писати и о Вама.


Овом приликом желимо да се захвалимо и свима који нас подржавају и читају.


И као што је рекао Лав Толстој: Права снага човека није у нагонима, већ у непоколебљивој, спокојној тежњи према добру које човек одређује у мислима, изражава у речима и спроводи у делима. О зрнцима доброте можете више прочитати и у овом нашем чланку.

 

ХВАЛА Вам што сте били део наших првих 10.000 текстова и прича. Настављамо заједнички даље, до милиона...., јер дивних и добрих вести свуда је око нас и у нама, само их треба представити јавности и кругови доброте, као што је рекао и наш академик Владета Јеротић, наставиће да се даље шире. Додали бисмо још да ће добре вести, једна по једна, на крају створити прво мала острвца, а касније и цео континент. Уградите сви по неки део себе у то, узидајте у Кућу добрих вести бар по једну циглу, а што да не и цео кров, врата и прозоре.... Успећемо заједно да изградимо бољи свет и нашу садашњицу, искрено верујемо у то.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 12 мај 2018 22:12

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија