Кућа Добрих Вести

Login

Изложба „Од линије до форме“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

frontlinije„Од линије до форме“ је назив прве самосталне изложбе фотографија Матије Јевтића, студента прве године Архитектонског факултета – Универзитет у Београду.

 

Изложба ће бити отворена у среду, 23. јануара у 19 часова, у галерији „Старт '06“ Културног центра „Чукарица“.

 

Матија фотографијом почиње да се бави током 2015. године. 2017. постаје члан Фото-савеза Србије. Завршио је средњу дизајнерску школу у Београду, где је као председник Ђачког парламента организовао велики број културних догађаја међу којима и Дане дизајна. Као ученик, учествовао је у креирању првог и другог Републичког такмичења из области Визуелних уметности – ФОТОГРАФИЈА.

 

Аутор је фотографија за пројекте: „Вегански кувар“, Љиљана Чоловић, „Болести у психологији“, пројекат на предмету Психологије - Школа за дизајн, „Дом Аеро клуба“, Завод за заштиту споменика града Београда, „Сликом до помоћи“, хуманитарна изложба Међугенерацијског волонтерског центра, „Из отворене дечије руке“, изложба удружења „Пиктум“.

 

Добитник је стипендије Фондације за младе таленте града Београда.

 

За веома кратко време бављења фотографијом учествовао је на седам групних изложби и освојио више од 10 награда на републичким такмичењима. Ово је његова прва самостална изложба.

 

Љубитељи фотографије могу посетити ову изложбу до 4. фебруара.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 23 јануар 2019 15:05
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија