Кућа Добрих Вести

Login

Фестивал европског филма

Оцените овај чланак
(1 Глас)

festivalevropskogfilmaФестивал европског филма #ЕУфилмФест након гостовања у 14 градова Србије током 2018. године, овог месеца је коначно у Београду.

 

Љубитељи савременог европског филма моћи ће да уживају у најновијим остварењима на тему културног наслеђа земаља Европе у периоду од 30. јануара до 8. фебруара 2019. године у ЕУ инфо центру у Београду (Краља Милана 7), сваког дана од 18 и од 20 часова.

 

Фестивал је у знаку културне баштине, јер је Европска унија прогласила 2018. годину Европском годином културног наслеђа. Мото кампање и фестивала је „Наше наслеђе: Где прошлост сусреће будућност” са жељом да подстакну публику на откривање и истраживање европске културне баштине кроз филм.

 

Улаз на све пројекције је бесплатан, али искључиво уз улазнице које је могуће резервисати путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или телефоном, од 10 до 19 часова на 011/4045-400.

 

Када резервишете улазнице, потребно је да у року од 24 сата дођете по њих у ЕУ инфо центар.

 

Уколико не дођете по улазнице, сматраће се да сте одустали и уступиће се првим следећим заинтересованим особама.

 

Једна особа може резервисати максимално по 2 улазнице за највише 3 филма.

 

Фестивал европског филма се одржава у организацији Делегације Европске уније и ЕУ инфо центра у сарадњи са Мрежом културних центара земаља Европске уније (EUNIC).

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија