Кућа Добрих Вести

Login

Концерт “Акустични пољубац”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zoranpredinЗоран Предин и Лачни Франц ће одржати свој акустични концерт под називом “Акустични пољубац” у Великој сали Коларчеве задужбине у уторак 12. фебруара 2019. године и за ту прилику гошћа ће им бити Ања Рупел (Videosex).

 

Зоран Предин, којег српска публика обожава, редовно распродаје своје београдске концерте, а такав ће сасвим сигурно бити и предстојећи наступ где долази у пратњи подмлађеног Лачног Франза: Луке Чадежа (бубањ), Анеја Кочевара (бас), Тинета Часа (гитара) и Боштјана Артичека (клавијатуре), са специалном гошћом Ањом Рупел, у коју је како сам Предин каже ”било заљубљено пола бивше државе”.

 

“Акустични пољубац” је концертни програм Зоранових песама одабраних у духу празника ( Дана заљубљених) од којих ће неке, осим о љубави, нежно певати и о еротици. Зоранови омиљени жанрови ће се преплитати са шансонама, гyпсy сњингом и акустичним индие роцком у два сата нежности, сете и црног хумора. Поводом предстојећег концерта Зоран Предин је изјавио: “Потрудићемо се да заједно с публиком на концерту украдемо судбини нешто што ће заувијек остати само наше”.

 

Након што је пре неколико година поновно оживео кутни бенд Лачни Франз, легендарни словеначки музичар Зоран Предин, направио је пун круг своје каријере: помладивши мариборску групу која је почетком осамдесетих година прошлог века обележила југословенски Нови талас, вратио се коренима који су га лансирали у музичку орбиту, потврдивши још једном свој статус истинскога 'Праслована', свестраног музичара и песника који и с косом боје сребра пуни дворане широм региона.

 

Уметник који свој стваралачки кредо описује као бескомпромисну потрагом за властитим путем без обзира на моду, “не устручавајући се рећи истину, ма каква она била”, у скоро 40 година каријере објавио је готово једнако толико албума, што самосталних што у сарадњи с другим музичарима, којима успешно премошћује све језичне и друге баријере не само на нашим просторима, већ и изван њих.

 

Извор: Кућа добрих вести

Улазнице за овај концерт се могу резервисати и купити на благајни Коларчеве задужбине по цени до 1.200, 1.500 и 1.800 динара.


Последњи пут измењено четвртак, 07 фебруар 2019 13:26

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија