Кућа Добрих Вести

Login

Корејски плесни спектакл долази у Србију

Оцените овај чланак
(3 гласова)

ambasdadakorejrjerjekreПоводом обележавања 30 година од успостављања дипломатских односа Србије и Кореје, први пут пред српском публиком наступиће најбољи корејски плесачи, чланови Националног плесног ансамбла Кореје (NDCK).

 

Њихов јединствени перформанс под називом „Мирис мастила” поклон је Амбасаде Републике Кореје грађанима Србије и биће одржан 22. априла у 19.30 часова у београдском Сава центру.

 

По кореографији Јун Сунг Ћу више од 50 плесача NDCK-а својим покретима симулираће писање црним мастилом по папиру, обједињујући традиционални корејски плес и савремене мотиве у спектакуларној изведби.

 

Тема перформанса „Мирис мастила” базирана је на такозваној сагунђа филозофији - филозофији четири цвета. Орхидеја, бамбус, хризантема и цвет шљиве чест су мотив слика цртаних мастилом, а изведени су из Конфучијевих симбола који одражавају карактеристике учених људи.

                                                  FOTOKOREJEAJAJA

 

Улазнице за „Мириса мастила” су бесплатне, а грађани их могу резервисати путем ОВОГ линка.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 12 април 2019 15:34
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија