A+ A A-

Играни филм за децу: Делфин Берни

Оцените овај чланак
(2 гласова)

delfinberniДелфини су одувек имали своје обожаваоце код биоскопске и телевизијске публике, а ускоро стиже најновији миљеник, који ће бити наследник омиљеног Флипера - Берни. Узбудљива летња авантура „Делфин Берни“ наћи ће се од 6. јуна у биоскопима широм Србије у дистрибуцији Деџин филма и то синхрнонизована на српски језик.

 

Радња ове породичне авантуре одиграва се на Флориди и доноси причу о брату и сестри који случајно постају пријатељи са делфином који је одвојен од своје породице. Игром случајних околности, њих двоје откривају тајну намеру злих људи који ће покушати да униште плажу, а самим тим и дом њиховог новог пријатеља. Хана и Иван морају да осмисле паметан план да зауставе лоше момке, заштите морске животиње и, што је најважније, сачувају свог пријатеља Бернија.

                                                     delfinbernidevojcica

 

Филм је сниман на Флориди у Маринеланду, који је је дом Акве, делфина који глуми Бернија у филму. Према речима продуцената, овај „главни глумац“ је захтевао минималну обуку а све што је било потребно јесте канта рибе како би се осигурало да се појави у право време на правом месту.

 

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани