Кућа Добрих Вести

Login

Узбудљив викенд за целу породицу на Сава Променади

Оцените овај чланак
(1 Глас)

belgradewaterfront343434Узбудљив викенд очекује нас на Сава Променади, где су и овог лета организовани разноврсни забавни садржаји.

 

Добар провод почиње у суботу, 22. јуна, од 9 часова када ће најмлађи посетиоци Сава Променаде имати прилике да се упознају са основама омиљеног српског спорта – кошарке.

 

Бесплатна школица кошарке, намењена деци школског узраста, одржава се по трећи пут, а децу ће кроз прве кошаркашке кораке водити професионални кошаркашки тренери и амбасадори из света кошарке.

 

Забава за малишане наставиће се и оквиру манифестације „Малци Савамалци“ у недељу 23. јуна од 18 часова, када ће позоришна трупа „Ама баш за децу“, забавити предшколце и школарце до четвртог разреда основне школе на позоришној представи „Тајна чудотворног шлема“.

 

Након тога, клинци и клинцезе моћи ће да се опробају у певању својих омиљених песама, док ће бомбонџиница „Босиљчић“, задужена за аутентичне, ручно рађене слаткише и сокиће, засладити овај летњи дан поред реке.

 

Добра забава организована је и за одрасле, јер ће београдско шеталиште заплесати у ритму салсе.

 

Љубитељи музике и плеса ће у недељу већ од 16 часова моћи да заузму место на подијуму и да уз помоћ бесплатних часова салсе, уплешу у свет брзих латино ритмова, у јединственом амбијенту на отвореном.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 21 јун 2019 14:57

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија