A+ A A-

Отворен позив за учешће на 24. Интерферу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

intervalalala343434Интернационални фестивал репортаже и медија – ИНТЕРФЕР Златна НИКА 2019. биће одржан од 25. до 28. октобра 2019. године у Београду.

 

Како организатори истичу, ИНТЕРФЕР наставља традицију окупљања аутора најбољих радова и афирмације највиших вредности које новинарство и репортажа доносе медијима данас.

 

У оквиру пет такмичарских категорија - телевизијска, новинска, радио, фото и друштвено одговорна репортажа, опште вредности као што су оригиналност, новинарска храброст и друштвени утицај биће водиље и критеријум одабира најбољих радова који ће и ове године бити награђени вредним признањима и највишом наградом - статуом Златна НИКА. Медијски представници имаће прилику да виде најбоље радове и размењују искуства у оквиру трибина, као и да уживају у ремек делима фото репортаже, у оквиру изложбе ИНТЕРФЕР-а током трајања фестивала.

 

ПРИЈАВА

 

Пријављивање радова је у току и трајаће до 05. октобра 2019. године.

 

Пријаве послати електронским путем на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Све информације о фестивалу можете погледати на: www.interfer.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 01 август 2019 15:06

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани