A+ A A-

Бесплатно онлајн психолошко саветовалиште “Причајмо (к)од куће”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

kodkuce4545454Саветовалиште заједнички организују Подружница Друштва психолога Србије за Јужнобачки округ и Институт за јавно здравље Војводине.

 

Саветовалиште “Причајмо (к)од куће” је настало са циљем да пружи подршку грађанима током пандемије корона вируса и ванредног стања.

 

Након завршетка ванредног стања саветовалиште је наставило да ради и сада је намењено свим људима који имају потребу за психолошком подршком било да је то повезано са епидемијом короне или се ради о другим животним проблемима, изазовима и стањима.

 

Психолошко саветовалиште чине волонтери, дипломирани психолози са којима можете разговарати путем мејла и чета. Психолози су доступни на чету понедељком, средом и петком од 19 до 21 час на сајту – Фестивал менталног здравља (прозор у десном доњем углу сајта).

 

Уколико је чет заузет односно уколико дежурни психолог тренутно разговара са клијентом можете писати касније или оставити вашу мејл адресу како би касније ступили у контакт са вама.

 

Уколико желите да се јавите путем мејла пишите на адресу: pricajmokodkuce@gmail.com а на ваш мејл ће одговорити један од психолога који је задужен за даљу преписку са вама (рок за одговарање на мејл је 5 дана).

 

У наредном периоду на сајту – Фестивал менталног здравља грађани могу очекивати едукативне текстове о менталном здрављу, а за више информација о саветовалишту и активностима у оквиру њега, могу да погледају и друштвене мреже саветовалишта (фејсбук Причајмо код куће – Home/Фејсбук и Инстаграм pricajmokodkuce.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани