Кућа Добрих Вести

Login

ФИЛМСКО ЛЕТО ’22: Биоскопи МТС дворана и Cine Grand BIG Раковица

Оцените овај чланак
(2 гласова)

bioskopiletoВелика филмска акција Филмско лето ’22. биће организована у биоскопима МТС дворана и Cine Grand BIG Раковица од 1. јула до 31. августа 2022.

 

Љубитељи кинематографије вреле летње дане моћи ће да проведу уз најактуелнија филмска остварења по посебним летњим повластицама. Наиме, у оквиру акције Филмско лето ’22, у поменутим београдским биоскопима, али и нишким – Вилин град и Цине Гранд Делта Планет – посетиоци биоскопа моћи ће све филмове са репертоара да погледају по специјалној промотивној цени од 370 динара, сваког радног дана до 18 часова.

 

У наведену цену нису укључене доплате за 3Д пројекције, као и доплате за посебне додатке.

 

Тако ће већ ове недеље по промотивним ценама, филмофили моћи да погледају двочасовну биографску причу о животу и раду краља рокенрола „Елвис“ са Остином Батлером у главној улози, а на репертоару биоскопа наћи ће се и „Топ Ган: Маверик„, наставак чувене акције у којој главну улогу тумачи Том Круз, као и авантура „Свет из доба јуре: Надмоћ„.

 

За целе породице и најмлађе посетиоце ту су анимације „Баз Светлосни“ и „Малци 2: Груов почетак„, док од 6. јула љубитеље научно-фантастичних акција очекује коначни долазак на филмско платно спектакла „Тор: Љубав и гром„.

 

Извор: Дан у Београду


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија