Кућа Добрих Вести

Login

РЕТРОСПЕКТАКЛ 2023: Да ли сте спремни за још једну спектакуларну ретроспективу

Оцените овај чланак
(2 гласова)

markonasticdidzejСпектакуларно музичко путовање на којем се премотава двадесет пет година и сто највећих хитова који су обележили фазе у развоју електронске музике.

 

За 8000 фанова електронске музике 22.априла у Хангару 1 Лука Београд, наступиће 50 ди-џеј звезда домаћег клабинга у осам сати непрекидне музике, уз 100 највећих хитова.

 

Пет година након првог издања Ретроспектакла обележева се двадесетпета годишњица каријере Марка Настића и пет година од догађаја који је у свој фокус поставио домаће диск џокеје као звезде једног спектакла. Ретроспектакл је догађај који је спојио све генерације љубитеља електронске музике и оставио неизбрисив траг у домаћем клабингу.

 

Овог пута уместо на двадесет, ноћ ће се делити на двадесет пет година. У свакој години пуштаће се по четири највећа хита који су обележили ту годину.

 

Овог пута уместо на двадесет, ноћ ће се делити на двадесет пет година. У свакој години пуштаће се по четири највећа хита који су обележили ту годину.

                        vauretropsekstak

Повезује се прошлост и будућност. Младост и зрелост. Деценије, године, дане и минуте.

 

Спектакуларно музичко путовање на којем се премотава двадесет пет година и сто највећих хитова који су обележили фазе у развоју електронске музике. За 8000 фанова електронске музике 22.априла у Хангару 1 Лука Београд, наступиће 50 Ђ звезда домаћег клабинга у осам сати непрекидне музике, уз 100 највећих хитова.

 

Да подсетимо, у својеврсном музичком путовању у мају 2018.године, уместо планираних 20, Марку Настићу се на бини придружило чак 34 диск џокеја који су раме уз раме са њим пуштали највеће клупске хитове више од осам сати у континуитету. Ретроспектакл је заиста био спектакуларна ретроспектива свега најбољег што познајемо од електронске музике.

 

„Одавно се на једном догађају нису окупиле све генерације клабера на једном месту, а никада раније се није десило да старија публика (35+) на тако великом догађају доминира у посети. Ово јасно показује да су концепт и енергија која се створила око обележавања годишњице моје каријере били мотив да старије генерације љубитеља електронске музике изађу то вече и сретну се са старим пријатељима и виде све оне са којима су одрастали уз електронску музику и наравно, и скоро све извођаче који су учествовали у стварању домаће сцене на једном месту. Верујем да ће ове године бити још узбудљивије“ – изјавио је Марко Настић.

 

Овај догађај је посебан по томе што се неће бити фокусиран на актуелне трендове у електронској музици, нити ће се бавити страним извођачима и звездама са ове глобалне сцене, већ ће у фокусу овог тематског догађаја остати домаћи извођачи и њихов домаћин Марко Настић, са програмом базираним на ретроспективи највећих клупских хитова.

                                                                        masinsisnererere

Базиран на оваквим принципима, рођен је нови brand-name музички догађај који ће поред спектакуларне забаве за своју публику, у фокусу своје мисије имати очување домаће сцене и унапређење стандарда у продукцији догађаја.

 

Контигент улазница по суперпромотивној цени у продаји од 23. јануара у Тикетс систему.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 27 јануар 2023 11:29

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија