Кућа Добрих Вести

Login

Камење у Хаифи избушило гуме

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1LOSDANUHAIFIJOVANACRNOGORACХАИФА - Јована Црногорац (БК Нови Сад) и Ивана Костић (Орловац Систем ФПС, Црна Трава) на сугестију селектора Немање Вајса нису завршилие трку Ц 1 категорије у Хаифи у Израелу на планинским бициклима јер су се, због дефеката и бушења гума на каменитој стази, нашле на зечељу каравана!


- Лош дан у Хаифи – каже селектор Немања Вајс.-  Јована Црногорац је била на челу  са Мађарицом Бенко, када је избушила гуму и док је дошла до техничке зоне да поправимо дефект, била је – последња. Ивана Костић је све боља, одлично је возила, али је и она имала дефект. Стаза је таква, знамо је још са ЕШ 2010. пуна је оштрог камења и редовно има много дефеката. На моју сугестију девојке су стале да би сачувале свежину за Ц 1 трку у Мисгаву у суботу. И у Хаифи је била велика врућина, очекује се и у суботу висока температура па су организатори померили старт  раније ујутро и надамо се да ће бити свежије. Битно је да срећа буде уз њих, да завршимо изреалску турнеју са новим бодивма за светску ранг листу.
У прве две трке у Израелу, обе у Мишмар Хаемеку, Јована Црногорац је победила и потврдила по 30 бодова освојених такође за две победе прошле године. Ивана Костић је била 12. и 13.
 Прошле године Јована Црногорац је победила и у Хаифи и у Мисгаву и на укупно пет трка у Изреалу имала је пет постоља - четири поебде и друго место.


Последњи пут измењено петак, 21 март 2014 15:55
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија