Кућа Добрих Вести

Login

Манифестација „Изађи ми на теглу“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

teglaБЕОГРАД - Караван манифестације „Изађи ми на теглу“ након 20 градова широм Србије стиже у Београд и организује финално такмичење у припремању ајвара, престижног српског специјалитета по традиционалним рецептима, са богатим пратећим програмом током целог дана.

 

 

Након свечаног отварања, представљања такмичара, пропозиција, чланова жирија и начина одабира победника, почиње званично надметање уприпреми ајвара, објавила је Туристичка организација Београда.


Велика бина је осмишљена да изгледа као “кухињица под отвореним небом” у којој ће се припремати разни специјалитети са ајваром које ће посетиоци имати прилике да пробају, а све то под диригентском палицом најбољих гастронома из реномираних локалних ресторана.

teglica
У исто време, одиграваће се програм за најмлађе под називом “Теглање без граница” са разним дисциплинама попут “Ил си тегла ил’ си кегла”, “Ко се тегла тај се воли”… када ће деца имати прилику да на главној бини уживају и у едукативној дечијој представи посвећеној здравој исхрани и очувању животне средине.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 09 октобар 2014 21:27
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија