Кућа Добрих Вести

Login

Чачански Борац не искључује изненађење на Душановцу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

KUCABORACCCCЧачак - Нису Чачани у прилици да прете ривалима, обећавају бодове, али не желе ни да јадикују, позивају се на кадровске проблеме и узроке због којих су после прва два кола остали на бодовној „нули“.


Порази од Металца и Младости су архивирани, све мисли окренуте су новом, како тврди шеф стручног штаба Љубиша Дмитровић, тешком гостовању на Душановцу. Припремајући се за дуел са Вождовцем Борац је одиграо утакмицу са српсколигашем Карађорђем из Тополе. Дмитровић је пробао неколико варијанти, упркос чињеници да нема пуно избора и могућности да изненади одличног домаћина.


„Против Вождовца ће на терен најбољих и најспремнијих једанаест играча који су у пуном тренингу. Кадровски проблеми нису само наша брига, имају их и други тимови. Од играча који истрче на терен очекујем да пруже максимум, а колико ће то бити довољно да кренемо од „нуле“, питаће се и домаћин који је квалитет потврдио у другом колу победом над Радом у гостима, рекао је за Кућу Добрих Вести, респектујући популарне „Змајеви“ Дмитровић.

BORACCC


Борац је небројено пута пријатно изненадио своје навијаче када се то најмање очекивало. Таквом сценарију Чачани се надају, можда већ у Београду.


„Од играча тражим максималну ангажованост и борбеност. Нико им не може оспорити жељу за успехом у прва два кола, али морамо бити свесни и чињенице да се свака кардинална грешка скупо плаћа, а њих је у прва два кола било превише. Верујем да ће на терену у сусрету са Вождовцем све изгледати много боље и убедљивије“, прижељкује стратег чачана Дмитровић.

Извор: Кућа Добрих Вести


Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија