Кућа Добрих Вести

Login

„Абрашевић“ уписује нове полазнике

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ABRASEVICБЕОГРАД – Културно уметничко друштво “Абрашевић”, институција културе добро позната и у земљи и свету, под свој кров примиће у наредним недељама нове полазнике разноврсних програма за децу узраста од 4 до 19 година.

 

 

Директорка “Дечијег културног центра Абрашевић” Александра Митровић, окупила је квалитетне  и стручне уметнике, са много искуства и љубави према послу којим се баве. Покретањем овог пројекта биће обележена 111. годишњица постојања најстаријег београдског Културно уметничког друштва.

 

У реновираним и освеженим  салама “Абрашевића” водићемо заједно децу кроз свет фолклора, певања, свирања, глуме, јоге… Биће организован и специјализовани програм за рад са особама са посебним потребама, као и за странце који живе у Београду. Нашим програмом желимо да оживимо рад Друштва које је, већ 111 година, друга кућа многих генерација београдске омладине“, рекла је Митровић.

 

Упис ће трајати до краја септембра, сваког радног дана од 19 до 21 час.

 

Извор: Кућа Добрих Вести


Последњи пут измењено субота, 17 септембар 2016 17:45
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија