Кућа Добрих Вести

Login

Београдско лето културе завршава се представама за најмлађе

Оцените овај чланак
(4 гласова)

JEDNALEPAPRICAБЕОГРАД - Четврта манифестација Београдско лето културе које се у Спортском центру „Олимп-Звездара” реализовало од јуна месеца, биће завршено представама ,,Једна лепа прича" и ,,Тајна ловца Јоце" које ће бити одигране у суботу и недељу, 24. и 25.9.2016. године.

 

У суботу, 24.септембра од 18 сати у амфитеатру Спортског центра, улица Вјекослава Ковача 11, ће бити одиграна представа ,,Једна лепа прича", а у недељу, 25.септембра, такође, у 18 сати, на истом месту ће бити изведена и представа ,,Tајна ловца Јоце" Позоришта ,,Полетарац", саопштено је из ГО Звездара.

 

TAJNALOVCAJOCE

 

Улазнице се могу купити пред почетак представе на улазу у амфитеатар по цени од 150 динара.

 

Сви малишани након представе добијају бесплатно шминкање/осликавање лица и ваучер за бесплатно крстарење Савом и Дунавом.

 

Извор: Кућа Добрих Вести


Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија