Кућа Добрих Вести

Login

Звезда јоге долази у Београд

Оцените овај чланак
(2 гласова)

jogaaaaaБЕОГРАД - На петом по реду „X-Challenge“ тренингу, познати грчки инструктор јоге, Савас Јацис, одржаће јавни час јоге у Београду, у недељу 9. октобра са почетком у 10:30 часова у хотелу „ЗИРА“.


Пријава за тренинг је бесплатна и могућа само путем онлајн формулара, а тренингу се могу придружити сви љубитељи јоге који желе да искористе прилику да одговарајућим вежбама оснаже тело, умире ум и напуне се позитивном енергијом.


Под окриљем добро познате “Be More Human“ кампање, Јацис долази као гост бренда Рибок, у циљу промовисања склада духа и тела уз настојање да сваки човек надмаши своје физичке и менталне могућности. Током „ X-Challenge“ јога тренинга, Јацис ће окупљене водити кроз асане и физички захтевније вежбе до постизања баланса и унутрашњег мира.


Вишегодишњи спортиста и љубитељ фитнеса, Савас Јацис је већ 16 година сертификовани инструктор јоге.

 

                                                               savasss34343
Овај познати инструктор сматра да дневна јога као рутина може умногоме променити човеков живот.


„Јога нам помаже да будемо флексибилни и јаки не само физички већ и психички, у свакој ситуацији која чини наш живот. Правилно дисање је јако важно, било да смо под стресом или у паници, а управо кроз разне јога вежбе можемо научити како треба дисати и бити смирен у свакој ситуацији“, објашњава Јанцис и позива све љубитеље јоге да му се придруже на тренингу.


Завршио је Винyаса јогу код Џона Тамеја у чувеном „Атмананта Yога“ студију у Њујорку, где је неколико година и радио. Жеља за новим сазнањима водила га је кроз стално усавршавање нових врста јоге од Лос Анђелеса до Индије, а од 2007. године власник је и грчког јога центра „Кућа јоге“.


Више информација о „X-Challenge“ izazovima изазовима на сајту reebok.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 07 октобар 2016 13:45
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија