Кућа Добрих Вести

Login

Децо стиже анимирани филм "Вајанa"

Оцените овај чланак
(4 гласова)

mohanaБЕОГРАД – Стиже зимска посластица за децу у биоскопе широм Србије из "Disney" студија.

 

Реч је о анимираном филму, комедији  и авантури „Вајана“, који је у биоскопе почео да се приказује 24. новембра.

 

Вековима су највећи морнари света путовали по огромном Пацифику и откривали бројна острва Океаније. Временом њихова путовања су престала и нико, до дан данас, не зна зашто. Из Волт Дизни(Walt Disney) студија за анимацију стиже "Вајана", невероватна CG анимирана авантура о тражењу одговора на загонетку зашто су највећи морнари света престали са својим путовањима и живахној тинејџерки, која ће отпловити на храбру мисију да спасе свој народ. За време тог путовања она ће упознати некада моћног полубога Мауијa (Марко Кон) и убедити га да се прикључи њеној мисији да постане "налазач пута", као што су то њени преци били.

 

Они ће заједно путовати по отвореном океану у овом акцијом набијеном путовању, где ће се сусрести са огромним ватреним створењима и невероватним препрекама. На том путу Вајана ће испунити недовршени задатак својих предака и открити оно што је увек тражила: свој идентитет.

 

Режија синхронизације, Теа Пухарић. Гласови су додељени Марку Кону, Ивони Рамбосек, Дејану Луткићу, Драгану Мићановићу, Маји Оџаклијевској и Ивани Кнежевић.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 27 новембар 2016 19:13
Ирена Спасовић

Ирена Спасовић - Рођена је и живи у Београду. Почела је да се бави новинарством 1997. године када је била студент Физичког факултета Универзитета у Београду на одсеку Б, теоријске и експерименталне физике, где је и дипломирала на теми ,,Релативистички диелектрични тензор анизотропне плазме". Након што је дипломирала, почела је да се бави маркетингом и PR-ом што ју је усмерило да утемељи своје искуство знањем из те области тако што је убрзо дипломирала мастер на Европском универзитету у Београду на теми ,,Бренд као фактор престижа и развоја фирми". Као новинар је написала доста текстова, приказе актуелних културних дешавања, као што су FEST, FAF и концерте група као што су ,,Метаllicа", ,,Roxy Music", ,,Sonic Youth", са чијим члановима је одрадила интервјуе. Поред наведених урадила је интервјуе са многим другим уметницима из поља филма и музике, а то су Massimo, Sergi Lopez, Andreas Vollenweider, Jean-Christophe „Pitof“ Comar, Бата Живојиновић, Милорад Мандић Манда, Винко Брешан, Исидора Бјелица, Арсен Антон Остојић,... Како je интересују поглавља живота, природе и здравља, написала је и чланак ,,Озонски омотач и здравље", http://theosonlayer.blogspot.rs/, http://ozonizdravlje.blogspot.rs/. Њеним интересовањима у вези науке и културе никад краја, што ју је и повезало са ,,Кућом добрих вести".

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија