Кућа Добрих Вести

Login

Програм "Квалитет живота"

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kvalitetzivotaaaaaaВАЉЕВО - Удружење пословних жена "Еве" из Ваљева покреће програм "Квалитет живота" са циљем да кроз низ догађаја који су осмишљени као радионице стицања вештина, презентацију пословних резултата и искустава, подстакне све учеснике на позитиван став о животу, здрављу и сопственом изгледу.

 

Изазови модерног времена, брз стил живота и мноштво обавеза остављају трагове на нашем здрављу и личном изгледу, али и на могућностима личног развоја и напредовања. Програм "Квалитет живота" нуди на једном месту, све релевантне информације и вештине потребне за остваривање потенцијала и подизање квалитета живота на један сасвим нови ниво.


Први догађај Програма “Квалитет живота” биће реализован 21. и 22.априла у Ваљеву и на Дивчибарама, у сарадњи са Факултетом здравствених, правних и пословних студија Ваљево, Универзитета "Сингидунум" и Хотелом "Хеба" на Дивчибарама. Посвећена је таленту као основу за квалитетан живот и пословни успех, а биће речи и о нези лица и тела.

 

Интерактивну радионицу ”О таленту и како га препознати” ће водити угледни стручњак из подручја психологије, Доц др Томислав Гајић, психијатар, психоаналитички психотерапеут са правних и пословних студија, Ваљево, Универзитет "Сингидунум".

 

 

Предузетнице које се баве производњом козметике и послују у креативној индустрији представиће се кроз панел “Мој таленат - искуства у пракси”.

 

Поред еминентних професора и предавача, на ове теме говориће и успешне српске предузетнице.

 

Хотел "Хеба" на Дивчибарама отвара широм своја врата за уживање у гостопримству власнице хотела, угледне предузетнице, Слободанке Цоке Стевић.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 21 април 2017 16:12
Рада Севић

Ако би требало да опишем себе у две речи, онда би то било радосна и радна Рада, што и моје име говори. По струци сам дипломирани инжењер организационих наука – менаџмент. Ужа специјалност Људски ресурси: тренинг и професионална оријентација. Око 15 година радим са младим, паметним, образованим људима на заједничком препознавању потенцијала, подизању мотивације и самопоуздања у тражењу посла. Учимо једни од других, “заборављамо изговоре, тражимо начине да нешто урадимо, свесни да једини део свемира који можемо променити то смо ми сами”. Имам срећу да радим оно што волим, трудећи се да рад, учење, знање, стручност, позитиван став промовишем као вредности. Умрежавање, подршка, солидарност, ширење позитивног духа, задатак је свих нас који имамо привилегију да радимо са људима. Изузетно је важно младим људима, пуним ентузијазма и позитивне енергије, жељних знања представити неке дивне, племените људе који су својим радом, залагањем, стручношћу остварили успех у различитим областима. ,,Кућа добрих вести" место је где се промовишу праве вредности и част ми је и задовољство да сарађујем са Вама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија