Кућа Добрих Вести

Login

Летњи распуст 2017 у Музеју афричке уметности

Оцените овај чланак
(0 гласова)

turitkodБЕОГРАД - Током летњег распуста Mузеј афричке уметности (МАУ) организује три циклуса бесплатних радионица под називом „Путевима афричког стваралаштва – креативне радионице и изложба радова” које су намењене младима. 

 

Свака група ће у континуитету од пет радних дана (од понедељка до петка) у четворочасовним терминима (10-14h), уз уводно предавање о посебним видовима афричког стваралаштва и кроз практични рад овладати различитим техникама (сликања, вајања, шивења и веза):

 

- I група, од 26. до 30. јуна - СЛИКАНЕ ТКАНИНЕ ФИЛАФАНИ;
- II група, од 17. до 21. јула - КЕРАМИЧКЕ ФИГУРЕ ЖИВОТИЊА У ЕТИОПИЈИ;
- III група, од 21. до 25. августа - АПЛИКАЦИЈЕ НА ТКАНИНАМА НАРОДА ФОН.

 

Завршни део програма одржаће се 26. августа када ће полазници из свих група, уз помоћ кустоса креирати изложбу својих радова. Свечано отварање изложбе, додела потврда и награда за најуспешније радове одржаће се 27. августа у 14 часова. Након завршетка програма учесници ће своје радове понети кући.


Радионице су бесплатне, а због ограниченог броја места у групама, пријављивање је обавезно. Пријаву са основним подацима (име и презиме, телефон, назив школе, разред и број групе) потребно је послати на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Број учесника је ограничен и зато – пријавите се на време.


Радионице воде Милица Јосимов, вајар, и Марија Личина, кустос.


Град Београд – Секретаријат за спорт и омладину допринео је и у значајној мери помогао реализацији програма обезбеђивањем неопходних средстава за финансирање.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 22 јун 2017 13:27
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија