A+ A A-

Јапанизам фестивал

Оцените овај чланак
(2 гласова)

tajanakandxaБЕОГРАД – Организација „Сакурабана“, Друштво за промоцију јапанске поп-културе и сродних облика гиковштине, у партнерству са Домом омладине Београда и амбасадом Јапана у Републици Србији организује и ове године "Јапанизам фестивал".


Ова година је веома посебна пошто је дошло време за јубиларни, десети по реду "Јапанизам". И ове године ће се конвенција одржати на оба спрата Дома омладине Београда, а трајаће четири дана, од 22. до 25 јуна.


Пошто ће тема бити прослава јубилеја, део програма ће бити намењен управо десетогодишњици Јапанизма, те вас очекују трибине посвећене осврту на последњих десет година организовања Јапанизма, као и разговори са старом гардом организације Сакурабана.


Поред тога на конвенцији вас очекују бројне трибине, радионице, предавања, пројекције филмова, друштвене и видео игре, продајни сајам и изложбе ваших радова, од којих ће најбољи бити награђени.


Наравно, ни ове године неће изостати косплеј такмичење последњег дана.


Имаћете прилику да упознате специјалне госте из региона, а и шире, који ће доћи у још већем броју него до сад. Детаље програма ћемо у наредних неколико дана објављивати на званичној страници Сакурабане и на страници евента.


Све конкурсе за изложбу радова, модне дизајнере, продајни сајам, косплеј такмичење, извођаче, волонтирање или чак ваше оригиналне програме можете наћи на званичној страни Сакурабане:

 

Цена дневне улазнице: 350 динара.


Детаљнији програм погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести/Дом омладине Београда

 


Последњи пут измењено четвртак, 22 јун 2017 13:29
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани