Кућа Добрих Вести

Login

Вукица Сотировић

Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Веб сајт::

gradska kucaКИКИНДА - Kикинда, магичан град на северу моћне Банатске равнице, има много тога чиме може да се подичи, а у шта су се уверили наши новинари који су га јуче посетили.

Хроника доброг провода

субота, 02 децембар 2017 11:25 Објављено у Култура

hroniikaprovodddddddddБЕОГРАД - Новинарке Маја  Вукадиновић и Александра  Миката   представиле су вечерас у дивној атмосфери своју књигу “Хроника  доброг  провода” у  издању ,,Нове поетике“  у амбијенту  београдског клуба  Бети  Форд.

kojeguasiosvetoБЕОГРАД - Премијера урнебесне представе "Kо је угасио светло?", редитеља Богдана Живковића, биће одржана у понедељак, 4. децембра, у 20 часова, у „Академији 28“, ул. Немањина 28, Београд.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија