Кућа Добрих Вести

Login

ЗАНИМЉИВИ ДАНИ: Дечије летње игре у Топчидерском парку

Оцените овај чланак
(2 гласова)

topciderskiparkdfdfdfdfДечије летње игре имаће богат културно-уметнички и забавни програм намењен најмлађим Београђанима у Топчидерском парку, испред Конака кнеза Милоша.

 

Општина Савски венац и ове године организује програме сваке суботе и недеље током августа 2021, у поподневним сатима од 16.00, а сви садржаји биће бесплатни.

 

Малишани ће имати прилику да уживају у мноштву бесплатних садржаја, у позоришним представама, музичко-забавном програму, спортским, плесним и ликовним радионицама кроз које ће их водити аниматори и уметници. У склопу програма обезбеђени су и забавни реквизити за децу, а за још више забаве малишани ће моћи да се опробају у различитим креативним радионицама, као и да се друже са маскотама и аниматорима који ће осликавати дечија лица.

 

Дечије летње игре се организују са циљем да деца слободно време проведу квалитетно и да кроз забаву, игру и дружење стекну нове вештине и знања, као и да развијају креативност.

 

У случају лоших временских услова, програми неће бити реализовани.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 15 август 2022 11:54

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија