A+ A A-

Трибина -Када знаш како, комуницирати је лако

Оцените овај чланак
(3 гласова)

 

tribinaБЕОГРАД - Трибина „Када знаш како, комуницирати је лако", коју поводом Међународног дана младих организује Удружење „Кућа постигнућа", одржаће се 12. aвгуста у Канцеларији за младе у Београду.

Циљ трибине је оснаживање нивоа самопоуздања младих.

Трибина ће се састојати од четири модула и трајаће око три сата. У првом делу фокус је на стиловима понашања - како млади да их препознају и одаберу асертивни стил пре него агресивни, пасивни или пасивно-агресивни стил комуникације.

У другом делу фокус је на разлици узмеђу конфликата и и мобинга, где ће млади имати прилику да чују примере из праксе и постану свесни како да избегну замку уласка у конфликтну ситуацију и мобинг.

У трећем делу фокус је на препознавању, превенцији и адекватној реакцији на говор мржње.

Завршни део фокусира се на адекватно давање и примање похвала кроз креативни покрет „Браво, мајсторе!". Водитељи трибине су Ирена Дубак, оснивач удружења и аутор књиге Браво, мајсторе! Моћ похвале и самопохваљивања и чланови удружења Милица Гајић, Јаков Јакшић, Маријана Бјелобрк и Маја Трајковић.

Трибини могу да присуствују сви заинтересовани за тему, узраста од 15 до 30 година. Трибина је отвореног типа, а пријава је неопходна због ограниченог броја места. Пријава треба да садржи краћу биографију и мотивационо писмо кандидата, а шаље се на и- мејл (e-mail) адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . до 9. августа у 16 часова. Свим пријављеним кандидатима биће у најкраћем року потврђено учешће, а код одабира учесника предност ће имати они најмотивисанији.

Почетак трибине предвиђен је у 17:30 часова у Канцеларији за младе, у Инфо руму. За све додатне информације о трибини и раду Удружења „Кућа постигнућа" обратите се на e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Кућа постигнућа и Ирена Дубак

Ирена Дубак, оснивач је удружења Кућа постигнућа, чија је визија друштво са високим нивоoм самопоуздања, самоодговорности, комуникационих вештина и знања, кроз ефикасну и ефективну координацију и реализацију тренинга, пројеката и других активности од интереса за наведену област.

У оквиру удружења држи тренинге за јачање самоодговорности, самопоштовања, самопоуздања као и унапређење личног раста и развоја. Тренер је и у оквиру ЕБРД предузетничког програма „Жене у пословању" за HR и Маркетинг модуле. Тренер је и ментор у оквиру Инклузивне Академије (најбољи друштвено одговорни пројекат у 2012-ој години), који је покренула Сосијете женерал Банка Србија у сарадњи са Форумом младих са инвалидитетом.

Крајем 2011. године почиње да пише своју прву књигу са намером и циљем да што већем броју људи приближи моћ позитивног размишљања. Бави се писањем још од основне школе, када је добијала награде за своје песме. Редовно пише чланке за интерне новине Сосијете женерал банке.

                                                                                                            Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 06 август 2013 11:45
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани