Кућа Добрих Вести

Login

Студенти Економског факултета победници ASIC међународног такмичења

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ekoooooБЕОГРАД - Тим студената смера Туризам и хотелијерство Економског факултета Универзитета у Београду победио је на међународном студентском такмичењу ASIC – Adria Student Innovation Contest – на тему “Нови хотелски цонцепт”.

 

Након два елиминаторна круга такмичења, победу су однели на финалној вечери одржаној у Загребу 10. фебруара, представљајући свој инвестициони пројекат и бизнис план за концепт "Belgrade Backstage Hotel”.

 

Тим Економског факултета чине студенткиње четврте године – Александра Албијанић, Катарина Вучак, Тамара Павићевић, Јована Петровски, Ивана Хоџић и Ивана Чекрџић.

 

 

Такмичење је окупило 31 студентски тим из региона и укупно 134 студената са преко 20 факултета на којима се изучава туризам и хотелијерство. На финалној презентацији у конкуренцији 5 тимова, студенти Економског факултета убедљиво су освојили прво место и однели прву награду – путовање у Амстердам.

 

У победничком пројекту освојили су највише бодова по основу иновације хотелских производа, развоја теме, креирања маркетинг плана и финансијске анализе успешности пословања хотела.

 

Студентско такмичење ASIC одржано је у оквиру “Adria Hotel Forum”, међународне стручне конференције на тему инвестиција у хотелској индустрији. Форум има за циљ подстицање дискусија унутар туристичког сектора, умрежавање информација и подстицање квалитетнијег развоја хотелске индустрије.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 16 фебруар 2015 12:03
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија