Кућа Добрих Вести

Login

Oдбројавање до Рија – представљање олимпијаца

Оцените овај чланак
(1 Глас)

БЕОГРАД – У организацији „Ушће Шопинг Центра“, Олимпијског Комитета Србије и магазина „Лепота и здравље“ овог викенда, у суботу и недељу 20. и 21. фебруара почиње одбројавање до Рија.


Сваког месеца заклјучно са јулом, током једног викенда, ТЦ Ушће ће промовисати олимпијске спортове и олимпијце који ће се такмичити у Рију.


У суботу 20. фебруара од 18 сати сви посетиоци биће у прилици да се друже са олимпијцима и сликају са чувеном бакљом и Срећком, званичном маскотом ОКС.


Олимпијци који ће се дружити са посетиоцима ТЦ Ушће овог викенда су: Милица Мандић, теквондо, Олимпијска шампионка из Лондона, Андреа Арсовић, стрељаштво – првакиња Европских игара у Бакуу 2015, Зорана Аруновић, стрељаштво – првакиња Европских игара у Бакуу 2015, Дамир Микец, стрељаштво – двоструки првак Европских игара у Бакуу 2015 и Димитрије Гргић, стрељаштво.


У склопу програма посетиоце очекују креативне радионице, боди арт, изложбе олимпијских плаката и маскота и још много изненађења!

Субота 20. фебруар


10 до 21 час Изложба оригиналних плаката прошлих Олимпијских игара
12 до 14 час Боди Арт "У бојама Бразила"
18 до 21 Дружење са олимпијцима, представљање маскоте ОКС и сликање са олимпијском бакљом из Лондона

 

Недеља 21.фебруар


10 до 21 час Изложба маскота Олимпијских игара "Маскоте: времеплов"
12 до 13 час Едукативна радионица за децу "Олимпијски квиз"
17 до 18 час Ликовна радионица за децу "Креирај своју маскоту"


Последњи пут измењено петак, 19 фебруар 2016 14:22
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија