Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатна радионица „Од биографије до интервјуа“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

posaointerjvu43434БЕОГРАД – У организацији Портала Млади и компаније „Ernst & Young“ биће одржана бесплатна радионица „Од биографије до интервјуа“.


#PMevents су бесплатни догађаји који имају за циљ оснаживање појединаца у процесу тражења посла, указивање на различите могућности радног ангажовања и стицање модерних знања и вештина које су неопходне при запошљавању.


Сама радионица се састоји из три дела, који су међусобно повезани и условљени и који учесницима гарантују добру основу приликом конкурисања за посао.


I део: Како написати добру биографију?
II део: Симулација интервјуа
II део Примените научено


Радионицу ће водити: Миа Мелеги - Асистент у одељењу за управљање људским ресурсима у EY.

 

Ако сте заинтересовани пријавите се ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 19 фебруар 2017 18:54
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија