Кућа Добрих Вести

Login

Најбољи студентски тим путује на усавршавање у Варшаву

Оцените овај чланак
(1 Глас)

kapemgeБЕОГРАД - Четворочлани студентски тим који чине Растко Дамњановић, Тања Илић, Лада Филиповић и Душан Брујић победници су овогодишњег такмичења у решавању пословних проблема "Ace the Case".


Они су, према мишљењу жирија који су чинили стручњаци из друштва за консалтинг и ревизију КПМГ, представили најбоље решење за пословни проблем кризног менаџмент у забавном парку, објавила је ревизорско-консултантска кућа КПМГ.


Растко Дамњановић и Тања Илић су студенти IV године ФОН-а и чланови цасе студy клуба тог факултета, Лада Филиповић је апсолвент на Правном факултету у Београду, а најмлађи члан тима је студент прве године ФЕФА Душан Брујић.


За њих четворо биће организована посета КПМГ канцеларији у Варшави, додатно усавршавање са страним стручњацима, радионице „building personal brand” и симулација интервјуа за посао.


Такмичење „Ace the Case“ традиционално организује компанија КПМГ на глобалном нивоу, као и КПМГ Београд, како би подржала студенте кроз стицање вештина које ће им бити од користи у даљој каријери.


Сваке године на такмичење се пријави велики број студената основних и мастер студија, а изабере се двадесет најбољих. Осим решавања пословног проблема, академцима се организују дводневна интерактивна предавања која им држе професионалци запослени у КПМГ Београд.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 05 март 2017 16:24
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија