Кућа Добрих Вести

Login

Александар Цвејић

Александар Цвејић

Новинар Александар-Саша Цвејић рођен је 1953. године у севернобанатском селу Ђала. Основну и средњу школу похађао је у родном месту и Београду. Факултет политичких наука, на одсеку за новинарство, завршио је у Београду. Ожењен је супругом Светланом са којом има кћерку Катарину и сина Илију. Радио је у Спортској рубрици Новинске агенције Танјуг од 1978. до 2011. године. У новинарској каријери пратио је догађаје из више од 40 спортова. Извештавао са више Олимпијских игара, светских и европских шампионата у фудбалу и боксу. Пет година је обављао функцију генералног секретара Удружења спортских новинара Србије.

Веб сајт::

Тренинг трка за све укусе

недеља, 16 март 2014 07:29 Објављено у Бициклизам

1CUBRICSABICKLISTIMAMETALCATRENINGTRKAКРАЉЕВО - Близу 50 бициклиста из ЦЦН Металца, Крагујевца, чачанског Борца, нишког Железничара МБН, Партизана, Новог Пазара… окупило се на тренинг трци  “Отварање сезоне” у организацији краљевачког ЦЦН Металца на захтевној стази од око 100 км од  Ружица Брда на старом путу за Чачак, преко Каоне, Гуче, Јелице и Чачка поново до Ружица Брда.

На Кипар са три дебитанта

субота, 02 фебруар 2013 20:09 Објављено у Фудбал



mihajlovickiparБЕОГРАД - Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић одредио је кандидате за прву овогодишњу међународну утакмицу против Кипра 6. фебруара у Никозији.

"Геџин меморијал" 9. фебруара у Београду

понедељак, 28 јануар 2013 14:35 Објављено у Рвање

rvanjegedzinmemorijalБЕОГРАД - Један од најстаријих рвачких турнира, 27. „Меморијал Љубомир Ивановић – Геџа“ у спомен на великог тренера и рвачког радника одржаће се 9. фебруара у Београду у дворини у Шумицама, саопштено је на конференцији за медије у Палати Србија. Технички организатор је Рвачки клуб Партизан.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија