Кућа Добрих Вести

Login

На Кипар са три дебитанта

Оцените овај чланак
(0 гласова)



mihajlovickiparБЕОГРАД - Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић одредио је кандидате за прву овогодишњу међународну утакмицу против Кипра 6. фебруара у Никозији.


Михајловић је за тај меч позвао следеће играче - голмани: Владимир Стојковић (Партизан), Бранимир Алексић (Спартак, Суботица), Дамир Кахриман (Таврија, Симферопољ), одбрана:Бранислав Ивановић (Челзи), Антонио Рукавина (Ваљадолид, Шпанија), Ненад Томовић (Фиорентина), Бранислав Трајковић (Војводина), Матија Настасић (Манчестер Сити),  Милан Бишевац (Олимпик, Лион), Александар Коларов (Манчестер Сити), средина терена: Радосав Петровић (Генчербирли, Турска), Лука Миливојевић (Ц. звезда), Срђан Мијаиловић (Црвена звезда), Иван Радовановић (Атланта, Италија), Александар Игњовски (Вердер, Бремен), Љубомир Фејса (Олимпијакос), Здравко Кузмановић (Интер), нападачи: Зоран Тошић (ЦСКА, Москва), Ненад Крстичић (Сампдорија), Душан Баста (Удинезе), Филип Ђуричић (Херенвен, Холандија), Душан Тадић (Твенте, Холандија), Миралем Сулејмани (Ајакс), Марко Шћеповић (Партизан), Филип Ђорђевић (Нант, Француска) и Никола Ђурђић (Гројтер Фирт, Немачка).
Прилику да дебитују за национални тим добили су Бранислав Трајковић, Ненад Крстичић и Никола Ђурђић.
- Резултат против Кипра није у првом плану. Пред наставак квалификација за Светско првентво важно је да се уиграмо, проверимо могућности некић играча и створимо добру атмосферу -  рекао је Михајловић.
Он је у национални тим ,,Белих орлова" поново позвао искусног Здравка Кузмановића и најавио повратак капитена Дејана Станковића.
- Врата репрезентације су свима отворена. Желим само играче којима је част да носе државну мајицу. Станковић је изразио жељу да се врати у репрезентацију. Ако буде играо у наредном периоду за свој клуб позваћу га за сусрете против Хрватске и Шкотске - најавио је Михајловић.
Селектор Србије је рекао да за меч против Кипра не може да рачуна на повређене Невена Суботића и Лазара Марковића, али ће они, ако се опораве, бити у комбинацији за следеће акције државне репрезентације.
 - Врата националног тима никоме нису затворена. Ако формом и играма заслуже да играју под заставом Србије, добиће мој позив - поручио је Михајловић.
Утакмица Кипар - Србија игра се 6. фебруара у Никозији у 17,00 часова.
Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 02 фебруар 2013 20:24
Александар Цвејић

Новинар Александар-Саша Цвејић рођен је 1953. године у севернобанатском селу Ђала. Основну и средњу школу похађао је у родном месту и Београду. Факултет политичких наука, на одсеку за новинарство, завршио је у Београду. Ожењен је супругом Светланом са којом има кћерку Катарину и сина Илију. Радио је у Спортској рубрици Новинске агенције Танјуг од 1978. до 2011. године. У новинарској каријери пратио је догађаје из више од 40 спортова. Извештавао са више Олимпијских игара, светских и европских шампионата у фудбалу и боксу. Пет година је обављао функцију генералног секретара Удружења спортских новинара Србије.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија