Кућа Добрих Вести

Login

Тренинг трка за све укусе

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1CUBRICSABICKLISTIMAMETALCATRENINGTRKAКРАЉЕВО - Близу 50 бициклиста из ЦЦН Металца, Крагујевца, чачанског Борца, нишког Железничара МБН, Партизана, Новог Пазара… окупило се на тренинг трци  “Отварање сезоне” у организацији краљевачког ЦЦН Металца на захтевној стази од око 100 км од  Ружица Брда на старом путу за Чачак, преко Каоне, Гуче, Јелице и Чачка поново до Ружица Брда.


- Направили смо одличан тренинг са веома добрим просеком 40 км на час и без икаквих проблема завршили трку. Захвалио бих се за добро обезбеђењу на мотору Пери Стојановићу бившем бициклисти као и осталим бициклистичким радницима из клубова Партизан, Железничар, Цикломаније из Крагујевца, Трнаве из  Новог Пазара и Борца као и малобројним ветеранима који су дошли да увеличају дружење и учине трку још интересантнијом – каже Радиша Чубрић шеф струке у ЦЦН Металцу.  Доминирали су возачи ЦЦН Металца Миладиновић, Чукић и Рајовић, али по обронцима брда Каоне и Јелице стално са њима су били возачи Партизана Амбруш  и Ћатовић, да би се касније придружили у борбу за високе позиције и возачи из Железничара МБН и Борца !
Чубрић је по заврштку добио и информацију из Белгије где је на јакој јуниорској трци стартовала талентована бициклстикиња ЦЦН Металца Јелена Ерић:
- Солидно је почела белгијско – холандску турнеју која ће трајати скоро месец дана – обавестио је Чубрић.-  У белгијском граду Коксиједе  у кружној трци на 40 км у конкуренији 78 јуниорки заузела 15. место и задовољна је, обзиром, како ми је рекла, да је стигла у последи част на старт. Испоред главне групе било је десет такмичарки  у  бегу. На овим тркама возиће  у дресу ЦЦН Металца и покушавамо да спроведемо на наједекватнији начин логистику одлажења на трке јер је  тренутно, буквално - сама. “Јури” спонзора који ће да јој помогне  за трошкове на тркама које су од изузетног значаја за даљи ток сезоне!

Извор: кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 17 март 2014 10:54
Александар Цвејић

Новинар Александар-Саша Цвејић рођен је 1953. године у севернобанатском селу Ђала. Основну и средњу школу похађао је у родном месту и Београду. Факултет политичких наука, на одсеку за новинарство, завршио је у Београду. Ожењен је супругом Светланом са којом има кћерку Катарину и сина Илију. Радио је у Спортској рубрици Новинске агенције Танјуг од 1978. до 2011. године. У новинарској каријери пратио је догађаје из више од 40 спортова. Извештавао са више Олимпијских игара, светских и европских шампионата у фудбалу и боксу. Пет година је обављао функцију генералног секретара Удружења спортских новинара Србије.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија